Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
FIRENS HR-Netwerk
firensRegelmatig organiseert FIRENS bijeenkomsten voor vrouwelijke professionals werkzaam in het HR werkveld. Deze bijeenkomsten vinden driemaal per jaar plaats en hebben altijd een relevant thema. Als je geïnteresseerd bent in deze bijeenkomsten, vrouw bent en een HR gerelateerde functie of beroep hebt, dan kun je klikken om meer informatie aan te vragen.

Doelstelling

Minimaal drie keer per jaar organiseren we bijeenkomsten in de regio Arnhem/Nijmegen. Deze bijeenkomsten bieden naast ruimte tot netwerken, workshops, presentaties en het uitwisselen van vakkennis. We willen zoveel mogelijk binnen het netwerk laten gebeuren en er is voldoende animo om een workshop te verzorgen of een inhoudelijk thema te behandelen door één van de eigen leden. Wij kennen geen lidmaatschapsgeld. Je betaalt per bijeenkomst de kosten voor deelname.

Achtergrond

Kort na de start van ons bedrijf, zijn we ons gaan oriënteren op diverse netwerken. Bij sommige hebben we ons aangesloten, andere pasten niet bij wat wij voor ogen hadden met netwerken. Dit, samen met de contacten die we al hadden met andere vrouwelijke HRM’ers heeft ons destijds doen besluiten om ons eigen netwerk op te richten.

Het FIRENS HR-netwerk is een netwerk voor vrouwen die ‘iets’ met HRM te maken hebben. Dit iets varieert van vrouwen met een eigen bedrijf op het gebied van HR, coaches, trainers, loopbaanadviseurs en HRM’ers in loondienst uit zowel de profit als de non-profit sector. Voor meer inzicht in leden en geinteresseerden kijk op onze linkedin groep http://tinyurl.com/3yp6zcd
Bijeenkomst worden altijd gehouden in Elst (Gld.)
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Arnhem?