Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Girl Geek Dinner

geekHet Girl Geek Dinner is een avond waarop vrouwen aangemoedigd worden wetenschap, technologie en andere door mannen gedomineerde gebieden te verkennen. We nodigen vrouwen uit die rolmodellen zijn binnen hun werkgebied, en we vragen hen om een informele presentatie te houden, waarin zij kunnen vertellen over zichzelf en hun werk. Dit wordt gevolgd door een levendige vraag- en antwoordsessie. Voorafgaand aan de presentatie wordt een diner geserveerd. Na de presentatie gaat de bar open; er kan dan nagepraat en genetwerkt worden.

Doelstelling

Een leuke avond hebben, soortgenoten ontmoeten, inspirerende rolmodellen leren kennen, iets leren over een bepaald onderwerp, netwerken.

Achtergrond

Het Girl Geek Dinner is bedacht door Sarah Blow. Op een Geek Dinner voelde zij zich niet thuis als één van de weinige meiden. Het eerste Girl Geek Dinner was in 2005 in Londen. Inmiddels worden ze over de hele wereld georganiseerd. De Geek Dinners waaruit de Girl Geek Dinners zijn voortgevloeid bestaan inmiddels niet meer.

We hebben geen leden, iedereen die zich thuis voelt op een Girl Geek Dinner kan langskomen. Met één voorwaarde: mannelijke gasten zijn alleen welkom als gast van een vrouw. Zo zijn er altijd minstens zoveel vrouwen als mannen.

Meestal in de Flexbar in Amsterdam maar soms ook ergens anders.

Klik hier om naar de website te gaan.