Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

De Kleurrijke Top 100

Wat is De Kleurrijke Top 100?

De Kleurrijke Top 100 is een lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders als antwoord op de huidige top lijsten zoals de Quote500, de top 200 van de Volkskrant en de top 100 van OPZIJ.

De lijst wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie die op zoek gaan naar kleurrijke en inspirerende talenten uit verschillende lagen en genres van de samenleving. En mensen kunnen anderen online voordragen. De nummering in de lijst zegt niks over iemand’s relevantie of invloed. De nummer 1 wordt in goed overleg gekozen naar aanleiding van actualiteit en zichtbare invloed (1 t/m 10 is namelijk Media).

Doel

Het doel van De Kleurrijke Top 100 is om de media en het bedrijfsleven te inspireren met kleurrijke persoonlijkheden en de link te leggen met een netwerk waar zij niet zo snel toegang tot hebben. Feit blijft dat mensen met een culturele achtergrond achterblijven mbt zichtbaarheid en geen  aansluiting vinden met een relatief wit netwerk.

Wij proberen een brug te slaan tussen verschillende werelden en deze met elkaar in verbinding te brengen. Dit doen wij door de mensen zichtbaar(der) te maken voor bedrijven zodat hun profielen in het vizier komen van headhunters, programmamakers, HR directeuren, sprekersbureau ’s etc.

Visie

Wij geloven in een kleurrijke samenleving, de hoofdstad bestaat al uit meer culturen dan de rest van de grote steden in de wereld. Daar moeten wij als Nederlanders trots op zijn en dat moeten bedrijven op een positieve manier benutten en deze generatie op de juiste manier implementeren binnen een eigen bedrijfscultuur.

Missie

Onze missie is om diversiteit van een hoogwaardig niveau te bevorderen in alle lagen van de samenleving, maar met name binnen de media (beeldvorming) en het bedrijfsleven (groei, carrière mogelijkheden en invloed).

De Kleurrijke Top 100 is een lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders als antwoord op de huidige top lijsten zoals de Quote500, de top 200 van de Volkskrant en de top 100 van OPZIJ.

Klik hier om naar de website te gaan.