Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Ladies First, Rotterdam
ladies_first

Ladies First is een netwerk opgericht voor vrouwen uit de regio Rotterdam – Den Haag – Amsterdam met tenminste vijf jaar ervaring als zelfstandig ondernemer of als manager. De deelnemers van het netwerk hebben met elkaar gemeen dat zij hun zakelijke ervaringen met elkaar willen delen, willen leren van de successen van andere vrouwen of op een andere manier iets voor elkaar kunnen betekenen.

Doelstelling

Het doel van de bijeenkomsten is om naast het opdoen van inspiratie de deelnemers ook gelegenheid te bieden om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Deelnemers aan een netwerk dragen gezamenlijk bij aan de kwaliteit van de bijeenkomsten en vormen de belangrijkste bron van inspiratie. Voldoende relevante werkervaring komt de kwaliteit van de bijeenkomsten ten goede. Om een zo breed mogelijk platvorm aan bedrijven te waarborgen streeft Ladies First naar een beperkt aantal vertegenwoordigers uit elke branche.

Achtergrond

De stichting Ladies First is opgericht door Marijke van der Velde, Christine Filip, Justiënne de Lange en Hanneke Westerop. Vier vrouwen, die elk jarenlang in de zakelijke dienstverlening ervaring hebben opgedaan in vier heel verschillende branches. Vanuit de overtuiging dat kennis verdubbelt wanneer je het met elkaar deelt inspireerden zij elkaar tot het starten van een zakennetwerk.

Van een deelnemer wordt verwacht dat zij minimaal vijf jaar ervaring heeft in een managementfunctie of als zelfstandig ondernemer.
De regio Rotterdam – Den Haag – Amsterdam
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Rotterdam?