Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Re-JobNetwerkCafé

Re-Job helpt vrouwen weer aan het werk na een periode van afwezigheid d.m.v. individuele begeleiding. Daarnaast organiseert Re-Job workshops en evenementen.

Met de Re-Job Circle leiden we je door het proces van Take Off tot YoureJOB. Een op maat gemaakt stappenplan waarbij je individuele begeleiding krijgt.

Daarnaast organiseren wij workshops zoals LinkedIn, Job-Pitching, Solliciteren&CV, Dromen&Drijfveren, Sollicitatie Stijl, Me&My Time management, Online Werken&Organiseren. Samen met andere vrouwen die er ook een tijdje tussenuit zijn geweest.

Wij richten ons op jou, de vrouw die opnieuw wil deelnemen aan de arbeidsmarkt. Het steuntje in de rug.
Je hebt een goede opleiding, enige jaren met veel plezier gewerkt aan een beginnende carrière – je met hart en ziel op kinderen gestort, een avontuur in het buitenland beleefd, met veel liefde de rol van mantelzorger op je genomen of een andere reden waarom je even uit het arbeidsproces geweest – maar nu ben je toe aan een nieuwe uitdaging: een leuke baan die bij jou past!

Vrouwen met een Happy View

Singel 17i
1261 XP Blaricum

Klik hier om naar de website te gaan.