Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Secretary Plus

Zit je klaar? Daar gaan we: wie is Secretary Plus?

Mannen versus vrouwen
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ja de meeste collega’s zijn vrouw. Echter zijn we totaal geen vrouwelijke organisatie. Natuurlijk delen we de beste shop en beauty tips met elkaar, maar verwacht bij ons geen prinsesjes :-). Tijdens teambuilding-sessies kruipen we allemaal door de modder, proberen we binnen de tijd uit de Escape Room te komen en zoeken we uit wie de mol is. We zijn allemaal ontzettend gedreven, oprecht, duidelijk en eerlijk naar elkaar. Wij zijn zeker wel op zoek naar mannen die het aandurven ons team te komen versterken en zijn we allemaal heel enthousiast als er een man solliciteert. Dus heren: kom maar op!

Flexibel werken
Ben je echt op zoek naar een baan van half 9 tot half 6, waar je dagelijks achter hetzelfde bureau zit? Dan moet je misschien nog even verder kijken. Bij ons werk je namelijk flexibel. Natuurlijk zijn er best dagen dat je van half 9 tot half 6 op kantoor zit. Maar misschien wil je voordat je aan het werk gaat nog wel even sporten en werk je in de avond liever wat langer door, zodat je onze kandidaten, die dan in de auto onderweg naar huis zijn, goed kunt bereiken. Ook zit je niet de hele dag achter je bureau, want dan zit je bij een bedrijf voor een bedrijfsbezoek, dan heb je een intake met een kandidaat bij een hotel en dan ben je weer onderweg naar een training of heb je een sessie om kennis met collega’s te delen. Geen dag is hetzelfde en dat moet je wel heerlijk vinden.

Lunchen
Dat doen we samen. Waar je ook werkt, lunchen doen we samen, of je nu op het hoofdkantoor zit of op één van onze kantoren. We vinden dat een belangrijk moment om gewoon even lekker met elkaar te kletsen en tijd voor elkaar te hebben. De ene keer gezond en de andere keer staat er een lekkere vette hap op het menu.

Samen successen vieren
Wij grijpen iedere gelegenheid aan om te vieren met bubbels. Wij houden (bijna) allemaal van champagne en niets is leuker om de kurk van de fles af te knallen en samen successen te vieren.

Wij hanteren vijf kernwaarden: vertrouwen, ontwikkelen, focus, ondernemerschap en verbinden. We staan hier allemaal voor en spreken elkaar hierop ook aan, wel zo duidelijk en transparant.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf als onderdeel van Secretary Plus? Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar collega’s. Misschien zijn we wel op zoek naar jou? Bekijk onze vacatures en kom kennis maken. Wie weet maak jij binnenkort wel onderdeel uit van ons team.
Secretary Plus Hoofdkantoor
P.J. Oudweg 61
Postbus 1 1300 AA Almere

T +31 (0)36 – 529 90 80
E info@secretary-plus.nl

Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Almere?