Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
SEEnetwork

Wij zijn een netwerk die de beweging naar een duurzamer bedrijfsleven wil versnellen en vergroten. SEE heeft inmiddels een aanhang van zo’n 1.600 professionals die actief bezig zijn met de thema’s duurzaamheid, social entrepreneurship, MVO en CSR in talloze sectoren en bij organisaties van iedere omvang.

Wil je ook meer inspiratie en ontmoetingen met andere Do Good, Business Better smaakmakers? Word dan nu lid van SEEnetwork en daarmee SEEcreator! Voor slechts € 5,- per maand (€ 60 per jaar) geniet je van onze netwerkborrels (gratis voor leden) en korting op onze events met inspirerende sprekers op dito locaties.

Daarnaast krijg je toegang tot de online community op www.seenetwork.nlwaar je je eigen bedrijf of idee in de spotlight zet, news en events post, kennis uitwisselt met andere SEEcreators en samen initiatieven opzet.

Zo bouwen we samen aan een wereld waarin bedrijven een rol spelen in het oplossen van maatschappelijke problemen dit de norm wordt voor succesvolle bedrijven. SEEnetwork is wat jij en wij er van maken. Zien we je snel?

JOIN US NOW. Meld je nu aan;
https://www.seenetwork.nl/basic-page/join-see

Er zijn nu ongeveer 1500 leden.
Cliostraat 31
1077 KC Amsterdam

KvK-nummer: 30244239 | IBAN: NL28 TRIO 0786793112

Sharon van Ede (Penningmeester) | administratie@seenetwork.nl

Carla Jansen (Secretaris SEE) | info@seenetwork.nl

Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amsterdam?