Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Sis in Biz

Sisterhood in Business

Is een landelijke netwerkorganisatie van ervaren onderneemsters die hun ervaring, netwerk en kennis inzetten om, naast hun onderneming, als mentor 1 of 2 onderneemsters met groeiambitie te begeleiden. Wij, founders van Sisterhood in Business (SisinBiz), geloven in de kracht van dialoog. En vooral in de krachtige impact die zakenvrouwen kunnen creëeren voor zichzelf en het zakenleven in het algemeen als ze onderling de dialoog aangaan over wat hen hindert, bindt en inspireert. Waardoor de kracht van de verschillen benut wordt en onbenut potentieel vrij komt. Mentoren en mentees vormen samen een learning community.

Ontstaan uit European Network for Women Entrepreneurship

De Founding Sisters zijn in 2011, als deelnemers aan een delegatie van 14 Nederlandse zakenvrouwen, door de Europese Commissie benoemd tot mentor in The European Network for Women Entrepreneurship.

Dit initiatief, genaamd We Keep on Growing en ondersteund door het Ministerie van EZ, was bedoeld om ambitieus vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren. Deze ervaringen hebben de basis gelegd voor Sisterhood in Business (SisinBiz).

Landelijk netwerk

Met Sisterhood in Business creëren we een sterk landelijk netwerk van onderneemsters. Met een voormalig mentor, mentee of ambassadeur van We Keep on Growing als trekker per cel. Die zichzelf rond de keukentafel organiseren in een regionale cel van 6 tot 8 ondernemende vrouwen. In een mooie mix van ervaring en expertise die vervolgens organisch groeit. En zich splitst in 2 cellen zodra een cel uit meer dan 8 vrouwen bestaat.

De Local Sisters trekken zelf regionaal ondernemerstalent aan voor mentortrajecten. Zij worden gefaciliteerd door de Founding Sisters, hun landelijke communicatie- en netwerkkracht en de backoffice. En komen geregeld landelijk bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te leren en elkaar te inspireren.

Je bent een onderneemster met een (soon to be) proven concept. Je hebt een duidelijke visie op waar je wilt staan over 2 jaar. Jouw bedrijf heeft een omzetpotentieel van minimaal € 100.000 in het eerste jaar. Je bent ambitieus, wilt groeien en hebt een duidelijke mentorvraag. En je wilt bijdragen aan het gedachtegoed van Sisterhood in Business.
Sisterhood in Business
p/a Scheepstimmermanstraat 2b
1019 WX Amsterdam

E-mail
info@sisinbiz.nl

Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amsterdam?