Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

The Next Women NL

next

The Next Women NL, online business magazine.
The Next Women heeft als missie om een inclusieve eco-systeem van vrouwelijke starters, rolmodellen deskundigen en investeerders te creëren. Het doel is om zowel wereldwijd als locaal ambitieuze ondernemende vrouwen online en offline te adviseren, te inspireren en te verbinden. Door onze: Websites, Magazine en The Next Women Events.

Doelstelling

Onze site toont vrouwen die het hebben gemaakt of die het gaan maken. Hun succes- maar ook faalmomenten inspireren ons, andere (potentiële) business women, om te doen waar we goed in zijn maar waarin we nog steeds kunnen en willen groeien, namelijk: ondernemen.

Wij zijn er voor vrouwen die al succesvol zijn of dat gaan worden. En die als gemeenschappelijke noemer hebben dat het einde nooit in zicht is, maar die genieten van elke stap dichter bij het doel. Dat is waar volgens ons succes voor staat: genieten van elke stap die je dichter bij je doel brengt.

Achtergrond

Onze site toont vrouwen die het hebben gemaakt of die het gaan maken. Hun succes- maar ook faalmomenten inspireren ons, andere (potentiële) business women, om te doen waar we goed in zijn maar waarin we nog steeds kunnen en willen groeien, namelijk: ondernemen. Wij zijn er voor vrouwen die al succesvol zijn of dat gaan worden.

Alle tips, informatie, ideeën, do’s and don’ts voor een succesvol zakelijk bestaan, of je nou zzp’er, DGA of ondernemende vrouw in loondienst bent, vind je hier, op deze website. The Next Women NL brengt interviews met start-ups, CEO’s, investeerders, Female Business Heroes en ervaren business experts. De focus ligt op het starten van een business, kapitaal vinden en het runnen van een succesvol bedrijf. We zullen onze dienstverlening steeds verder uitbreiden met netwerkmomenten, een vraagbaakfunctie, workshops en business events. Alles vanuit een vrouwelijk perspectief.

Nederland

Klik hier om naar de website te gaan.