Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

TOPFEM

TopFem is het international network voor ambitieus jong toptalent. Ben jij op zoek naar een ambitieus netwerk en een persoonlijke mentor om je te begeleiden in je verdere carrière? Meld je dan aan bij TopFem! We bieden twee uitgebreide programma’s aan waarin je kennis en ervaring op doet, jouw netwerk kan uitbreiden en professionele trainingen kan krijgen over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. In het Mentor&Network Programme krijg jij een persoonlijke mentor toegewezen die al een topcarrière heeft bereikt. Daarnaast organiseren we verschillende netwerkborrels waar je met andere ambitieuze dames in contact komt. Ook organiseren we exclusieve inhouse events bij topkantoren, nodigen we experts en rolmodellen uit voor workshops en lezingen om beter om te kunnen gaan met uitdagingen van startende vrouwen die carrière willen maken. We bieden ook het Leadership Programme aan, waar max. 12 geselecteerde dames proactief aan de slag gaan met het ontwikkelen van hun leiderschapskwaliteiten onder begeleiding van een professionele coach en een onderzoek zullen doen naar vrouwelijk leiderschap in een sector naar keuze. Lijkt het jou nu ook wat om deel uit te maken van dit ambitieuze netwerk, neem dan eens een kijkje op www.topfem.nl ofhttps://www.facebook.com/TopFem/. Om op de hoogte gehouden te worden kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief op de website en de facebook pagina liken voor de laatste updates.

Ambitieuze vrouwelijke high-potentials die in de laatste fase van hun studie zitten (master) of net zijn begonnen aan een carrière (starter of young professional). Er zijn nu 500 leden.

Klik hier om naar de website te gaan.