Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

UVON IJssel-Vecht

uvonUvon IJssel-Vecht is een zakelijk netwerk waar ondernemende vrouwen uit Zwolle en de regio IJssel-Vecht contacten met elkaar kunnen leggen, kennis delen en inspiratie opdoen. Onze slogan: “Vrouwen met passie voor ondernemen” betekent dat ons netwerk zoveel mogelijk aansluiting zoekt bij datgene wat ondernemende vrouwen van deze tijd drijft. We zijn kritisch, gedreven en durven te zeggen wat we vinden. We hebben een interessante mix uit diverse beroepsgroepen.

Achtergrond

UVON IJssel-Vecht is een zakelijk netwerk waar ondernemende vrouwen uit Zwolle en de regio IJssel-Vecht contacten met elkaar kunnen leggen, kennis delen en inspiratie opdoen. Onze slogan: “Vrouwen met passie voor ondernemen” betekent dat ons netwerk zoveel mogelijk aansluiting zoekt bij datgene wat ondernemende vrouwen van deze tijd drijft. We zijn kritisch, gedreven en durven te zeggen wat we vinden. We hebben een interessante mix uit diverse beroepsgroepen, zoals accountancy, mediation, notariaat, theater, fotografie, loopbaan-coaching, gezondheidszorg, journalistiek, interieur design, weg- en waterbouw, etc.

Eens per maand komen we als leden bij elkaar om gezamenlijk te dineren in Zwolle e.o. gevolgd door een activiteit. Soms nodigen we een landelijk bekende spreker uit en wordt Uvon op de kaart gezet inclusief aandacht in de regionale pers, etc. Een andere keer is het een bedrijfsbezoek dan wel workshop over een thema dat er toe doet. En natuurlijk wordt er bij die gelegenheden volop ge-netwerkt! Klik op agenda voor een impressie van de activiteiten van dit jaar. Denk je erover om je ook aan te sluiten bij UVON dan kun je je aanmelden via contact. Zie de toelatingscriteria op onze website.

Wat zeggen de leden over UVON?
“Bij de UVON vind ik geestverwanten en een klankbord”
“De UVON is een inspiratiebron voor mijn ondernemerschap”
“De UVON stimuleert mij als ondernemende vrouw”
“De uitwisseling van ervaring tussen oudere en jongere leden is zeer waardevol”
“De UVON is: op een prettige manier nieuwe zakelijke en soms persoonlijke contacten leggen.”

Interesse?
Ben jij een vrouwelijk ondernemer en spreekt bovenstaande je aan? Stuur ons dan het contactformulier en je ontvangt een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Op die manier kun je kennismaken en ondervinden of UVON IJssel-Vecht bij je past. In principe vindt iedere maand een bijeenkomst plaats.

IJssel-Vecht

Klik hier om naar de website te gaan.