Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vice Versa Gelderland
viceversa

Vice Versa Gelderland is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers opgericht in 1998. Ruim 150 vrouwen uit Arnhem/Nijmegen e.o. zijn aangesloten bij dit netwerk. Kernwoorden zijn: ervaringen delen, gelijkgestemdheid, informatieoverdracht en netwerken. Vice Versa vrouwen spiegelen zich aan elkaar tijdens de goedbezochte bijeenkomsten. Wij ontmoeten elkaar 6 maal per jaar bij een bedrijfsbezoek of thema avond. Heb je interesse om een keer vrijblijvend een avond bij te wonen, meld je dan aan op info@viceversagelderland.nl

Doelstelling

Delen van kennis en ervaring. Elkaar stimuleren, inspireren en enthousiasmeren. Netwerken op bijzondere thema-avonden. Bedrijfsbezoeken bij eigen leden.

Achtergrond

Vrouwen aan de top!
Wat onze veelheid en variatie aan leden tot eenheid maakt is dat we allemaal zelfstandig ondernemers zijn of een belangrijke functie in een organisatie bekleden. Prettig is het om eens te ervaren hoe andere dames hier in staan en wat zij allemaal meemaken! Van vrouw tot vrouw.

Vrouwelijke ondernemers, managers, directeuren uit diverse sectoren. Een zeer diverse groep vrouwen van jong tot oud, met een groot hart voor zelfstandigheid. Vrouwen die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten op bijzondere locaties en het fijn vinden om ervaringen met elkaar te delen.
Gelderland
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Arnhem?