Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Voor werkende moeders

moedersAlle werkende moeders (en ook werkende vaders) herkennen het wel; opstaan uit een vergadering om je kinderen op tijd op te halen, de plotselinge ATV-dag van de juf of de musical van je zoon die tegelijkertijd valt met de deadline op je werk. Dan zijn er nog de wachtlijsten voor creche, BSO of zelfs de lagere school. Het zijn de uitdagingen waar de moderne werkende moeder iedere dag weer nieuwe oplossingen voor zoekt. En dit doen alle werkende moeders ieder voor zich. En daar wil Voor Werkende Moeders wat aan doen. Voor Werkende Moeders is een krachtenbundeling en een netwerk van en voor werkende moeders zodat het net iets makkelijker wordt door elkaar aan te spreken, want we spelen zelf een grote rol in de verandering en vooral door de politiek en maatschappij aan te spreken op hun rol in de mogelijke oplossingen. VWM wil het op individueel en landelijk niveau makkelijker maken voor werkende moeders om de juiste balans te vinden tussen werk en kinderen. Het lidmaatschap is gratis. Dus kijk vooral op www.voorwerkendemoeders.nl.

Doelstelling

Voor Werkende Moeders is een krachtenbundeling en een netwerk van en voor werkende moeders zodat het net iets makkelijker wordt: * door elkaar aan te spreken, want we spelen zelf een grote rol in de verandering en * door de politiek en maatschappij aan te spreken op hun rol in de mogelijke oplossingen. VWM wil het op individueel en landelijk niveau makkelijker maken voor werkende moeders om de juiste balans te vinden tussen werk en kinderen.

Achtergrond

Wachtlijsten voor de creche, het inschrijven van de kinderen voor school als ze 3 maanden oud zijn, het schuldgevoel ten opzichte van collega’s, partner, vrienden en natuurlijk kinderen zijn de aanleiding geweest om met Voor Werkende Moeders te starten. Er was geen partij, groep of netwerk dat zich inzetten voor de belangen van werkende ouders. Geen partij die scholen of gemeentes aanspreekt op de wachtlijstproblematiek of de politiek op de uitdagingen van werkende ouders. En zo ontstond Voor Werkende Moeders. Uiteraard spelen vaders ook een rol, dus het zou net zo goed Voor Werkende Ouders kunnen heten, was het niet dat de meeste van deze zorgen toch nog bij de moeder liggen. Desondanks praten wij ook vaak namens werkende ouders.

Werkende moeders (en vaders), tussen de 28 en 45, hoogopgeleid, ambitieus, maar hecht veel waarde aan haar gezin en het reilen en zeilen daarvan. Ze loopt tegen de uitdagingen van het reilen en zeilen aan en wil dat daar verandering in komt. Je niet hoeven inschrijven voor de lagere school als je kind 1 wordt.

Alle werkende moeders (en vaders) zijn welkom om gratis lid te worden op www.voorwerkendemoeders.nl. Zo vind je andere werkende moeders, leuke sites en oplossingen voor het dagelijks reilen en zeilen. Maar laat je ook zien dat je vindt dat er iets moet veranderen in de politiek en maatschappij.

Klik hier om naar de website te gaan.