Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vrouwen in Hoger OverheidsManagement (HOM)
homHOM heeft de volgende doelstellingen

  • Het organiseren van bijeenkomsten voor vrouwelijke managers en bestuurders die bij overheidsorganisaties werken.
  • Het bevorderen van contacten tussen vrouwelijke managers en bestuurders die bij overheidsorganisaties werken.
  • Het ondersteunen en stimuleren van de doorstroming van capabele vrouwen vanaf schaal 12.
  • Het bespreken van overheids-specifieke management-problemen en de wijze waarop deze kunnen worden gehanteerd.

Doelstelling

Vrouwen die werkzaam zijn als manager bij de overheid of een aan de overheid gelieerde instelling met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen.

Achtergrond

1992 is HOM opgericht. Aanvankelijk onder auspici├źn van de Vereniging Vrouwennetwerk Nederland en sinds de opheffing daarvan zelfstandig. Het netwerk is inspirerend en stimulerend in professioneel en persoonlijk opzicht. Wij komen 6 keer per jaar bij elkaar op een locatie in Utrecht, waar wij onder het eten netwerken en een thema bespreken, dat van tevoren wordt ingeleid door een spreekster. Twee keer per jaar hebben wij een gezamenlijke activiteit op een zaterdagmiddag, zo hebben wij onlangs onder leiding van een lid van HOM, die tevens tuinarchitecte is, een bezoek gebracht aan park Frankendael in Amsterdam. Je ontmoet bij het netwerk inspirerende vrouwen, met verantwoordelijke posities bij de overheid of in de non-profit sector. Je kunt er netwerken en jouw ervaringen delen.

Vrouwen die werkzaam zijn bij de (semi-)overheid of in de publieke sector in een leidinggevende functie vanaf vergelijkenderwijze schaal 12 BBRA.
We komen bijeen op een centrale locatie in Utrecht.
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amsterdam?