Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouwen in Retail

downloadAls lid van het Retail Vrouwen Netwerk kan je 3x per jaar deelnemen aan een bijeenomst: – een ontbijt in de lente voorafgaand aan het congres “What’s going on in Retailing” – een lunch in de zomer, gekoppeld aan een bedrijfsbezoek – een feestelijk diner in de winter in Slot Zeist Daarnaast hebben de leden onderling contact via de LinkedIn Group “Retail Vrouwen Netwerk” Lid worden van het Netwerk is gratis. Voo de bijeenkomsten wordt soms een bijdrage in de kosten gevraagd.

Doelstelling

De meeste klanten van retailers zijn vrouwen. Waarom werken er in de top van retailers en fabrikanten dan zo weinig vrouwen? Het doel van het netwerk is verandering in deze situatie te brengen. Daarnaast is het netwerk een inspirerende plek om elkaar te ontmoeten, kennis en contacten uit te wisselen.

Achtergrond

Zie voor meer informatieĀ http://www.retailing.nl

Het netwerk is bedoeld voor vrouwen werkzaam bij retailers of bij fabrikanten van producten die in de Retail verkrijgbaar zijn. Deze leden vormen meer dan de helft van het netwerk. Daarnaast zijn vrouwen lid die werkzaam zijn in retailvastgoed, werving & selectie en retailadvies. Het functieniveau varieert van productmanager of storemanager tot commercieel- of algemeen directeur.

De bijeenkomsten vinden op wisselende locaties plaats in het centrum van het land.

Klik hier om naar de website te gaan.