Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouwennetwerk Rivierenland

Vrouwen-Netwerk-Rivierenland2Ben je op zoek naar inspirerende vrouwen op jouw vakgebied met wie je informatie en ideeën uitwisselt en ervaringen deelt? Wil je over de grenzen van je eigen professie heenkijken? Heb je behoefte aan een omgeving waar kennis delen, een open sfeer en gezelligheid samengaan? Ben je kortom op zoek naar een plek waar zakelijke en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan? Waar anderen profiteren van jouw deskundigheid en jij je voordeel doet met de inbreng van anderen? Dan is het VrouwenNetwerk Rivierenland iets voor jou!

Doelstelling

De meerwaarde van een vrouwennetwerk is het delen van kennis en ervaring met elkaar, het principe van halen en brengen. En dat alles in een ontspannen sfeer.

Achtergrond

Onze vereniging bestaat al zo’n vijftien jaar; oorspronkelijk landelijk georganiseerd, maar nu al weer zo’n 8 jaar regionaal in Rivierenland.

Iedere vrouw die iets te vertellen heeft dat interessant kan zijn voor andere vrouwen, is bij ons welkom. Binnen onze vereniging voelen zowel accountants, uitvaartbegeleidsters, secretaresses, officemanagers, advocaten, artsen, en ga zo maar door zich thuis. Wij komen een keer per maand tijdens een etentje bij elkaar en wisselen gedachten uit, soms aan de hand van een thema. Andere keren is er alleen sprake van “netwerken”, maar juist dan mondt onze bijeenkomst uit in een interessante discussie. Onze bijeenkomsten beginnen tussen 17.30 en 18.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Wil je met ons kennismaken neem dan contact op via bovengenoemd email adres, en dan nodigen wij je uit voor de 2 eerstvolgende bijeenkomsten.

Wij komen bijeen op diverse locaties in de Betuwe.

Klik hier om naar de website te gaan.