Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA)
TAA biedt kansen voor vrouwen om economisch zelfstandig te worden.

Tesselschade-Arbeid Adelt of kortweg TAA werd in 1871 opgericht als eerste Nederlandse vrouwenvereniging en is nog steeds springlevend.

TAA vindt het belangrijk dat vrouwen economisch zelfstandig zijn. Daarom biedt TAA ondersteuning aan vrouwen die een opleiding of studie willen volgen, maar daarvoor zelf niet de financiële middelen hebben. TAA is een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Ook u kunt meehelpen door lid van TAA te worden of door te doneren.

Dankzij de contributie die de leden jaarlijks betalen, kan TAA vrouwen financieel ondersteunen. Dit doet TAA door hen onder bepaalde voorwaarden een bijdrage te schenken in de kosten van een studie of opleiding, als zij daarvoor zelf – ondanks studiefinanciering of bijbaantjes – onvoldoende middelen hebben.

De vrouwen die hiervoor in aanmerking komen, zijn niet alleen reguliere studenten, maar ook herintreders en vrouwen die om uiteenlopende redenen hun studie niet zelf kunnen bekostigen. De gelden hiervoor komen uit het Betsy Perk-Opleidingsfonds (BPO).

TAA Bestuur – secretariaat
Mr. Beelpark 18
6716 EW EDE

Klik hier om naar de website te gaan.