Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

WOMEN Inc.

Al sinds 2004 heeft WOMEN Inc. de missie om de kansen van vrouwen in Nederland te vergroten op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. Door vrouwen zelf aan te spreken en onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten, bij politici, media, bedrijfsleven, instituten, wetenschappers, overheden.

Wij streven naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je een meisje of een jongen bent. Eerder al voerden wij campagne voor gelijke beloning, gelijke verdeling van zorg & werk en voor betere gezondheidszorg voor vrouwen, waarmee we in 2016 een Bronzen Effie wonnen.

Kansen voor vrouwen vergroten
WOMEN Inc. spreekt professionals aan over hoe zij de kansen voor vrouwen kunnen vergroten, en roept vrouwen op zichzelf en elkaar te versterken binnen het snel groeiende en diverse WOMEN Inc. netwerk. WOMEN Inc. doet dit op vier manieren:

1. Geeft vrouwen gerichte informatie om hun positie te verbeteren,
2. Brengt vrouwen samen en biedt een podium, platform en springplank,
3. Zet belangrijke onderwerpen op de maatschappelijke agenda rondom de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming.
4. Verandert concreet de kansen voor vrouwen op de twee thema’s, in politiek en beleid (monitoring en regelgeving), bij werkgevers en werknemers en in beeldvorming.

Samen met vrouwen vormen we een krachtig, uniek en onafhankelijk collectief. We zijn een elkaar versterkend netwerk dat Nederland verbetert. Meer gelijkheid is namelijk niet alleen goed voor vrouwen zelf: ook de economie, de kennis, de zorg en de cultuur in Nederland worden er beter van.

Elke vrouw die zich aansluit voegt waarde toe, ervaring en kennis en kan tegelijk putten uit de bron van het netwerk om zichzelf te versterken.

WOMEN Inc. organiseert activiteiten en acties om beweging te organiseren bij vrouwen zelf en in hun omgeving om zo de kansen van vrouwen te vergroten. In de vorm van activiteiten als talkshows, expertmeetings, ontmoeting met rolmodellen, workshops, festivals. En met acties, media en netwerken. Openbaar en besloten, autonoom en in opdracht, lokaal en nationaal, voor een bepaalde doelgroep en voor alle vrouwen van Nederland.

Klik hier om naar de website te gaan.