Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Women on the Web

wow_logo70

… is wat je er zelf van maakt!

Vrouwen netwerken bij Women on the Web, op zakelijk, maar ook op vriendschappelijk gebied. Of ze treffen elkaar door dezelfde interesse.

Wil je meer weten over computers, webdesign, journalistiek of tekstschrijven? Netwerken en contact met ‘virtuele collega’s’ of met andere vrouwelijke ondernemers? Bij Women on the Web leg je contacten in informele sfeer. En dat begint vaak met onze mailinglijsten.

Maar Women on the Web ontmoeten elkaar ook ‘in het echt’ op bijeenkomsten: Nieuwjaars- of lenteborrels, maar ook workshops die onderling worden georganiseerd, over belastingen, acquisitie, onderhandelen of webdesign. Soms een lezing of symposium. En natuurlijk de cursussen van Women on the Web.

Doelstelling

Deel je kennis en vergroot je netwerk.

Achtergrond

Women on the Web werd al in 1996 opgericht als Webgrrrls Nederland. In die tijd waren vrouwen op internet nog een bijzonderheid. In 1998 werd de stichting een volledig zelfstandige vereniging en in 2001 veranderde de naam in Women on the Web-NL.

Women on the Web is een vereniging van vrijwilligers en actieve leden. De leden bepalen het beleid van de vereniging, het bestuur en de vrijwilligers voeren het uit.
Verschillende commissies helpen om bijvoorbeeld de website actueel te houden en cursussen te organiseren. Sinds 2009 is Women on the Web aangesloten bij de Nederlandse Vrouwenraad (NVR).

Wie zijn Women on the Web-NL?

Iedere vrouw kan zich bij ons aansluiten. Je hoeft geen computer- of internetexpert te zijn, maar misschien word je het dan wel!
En bij de Tekstwomen onmoeten inmiddels meer dan 200 journalistes en tekstschrijfsters elkaar.
Er zijn genoeg vrouwen die net dat zetje kregen om voor zichzelf te beginnen, of om gewoon meer met de computer te doen.
Want Women on the Web leggen ingewikkelde zaken op een simpele manier aan elkaar uit en hier bestaan per definitie geen domme vragen.

Women on the Web is het Nederlandse netwerk voor vrouwen op internet.
De grootste internetgebruikersgroep in Nederland, waar vrouwen kennis en ervaring over computers, programmatuur, multimedia en internet met elkaar delen.
Vooral via mailinglijsten, maar ook In Real Life (IRL) tijdens cursusdagen, ontmoetingen met vakgenoten, workshops, lezingen en spontaan georganiseerde bijeenkomsten en borrels ergens in het land.

Klik hier om naar de website te gaan.