Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Zakenvrouwen

Missie

Het is onze missie om uitblinkend vrouwelijk succes zichtbaarder te maken om rolmodellen, inspiratie en zakelijk inzicht te bieden. Op dit moment blijft er nog veel vrouwelijk talent onbenut. In de corporate wereld is het glazen plafond nog steeds een fenomeen. Het aantal vrouwelijke zzp’ers blijft achter bij het aantal mannen. Het is zonde dat een groot deel van de arbeidsbevolking niet maximaal tot hun recht komt en we als maatschappij daarmee mogelijke oplossingen voor grote problemen (bijvoorbeeld in milieu of gezondheid) mislopen.

Waar iedereen wel een aantal mannen in de directe of indirecte kennissenkring heeft die het goed gedaan hebben, is vrouwelijk succes een minder bekend fenomeen. Tijd om hier verandering in te brengen!

Deze website zal dienen als een overzicht, een database, waar ambitieuze vrouwen de succesverhalen van tientallen super succesvolle zakenvrouwen in Nederland kunnen lezen en van daaruit door kunnen klikken naar interviews, video’s, een persoonlijke website, een eventueel boek, etc. Uiteindelijk willen wij dat als iemand het platform bezocht heeft, zij weet: als deze vrouwen zo succesvol konden worden, dan kan ik het ook!

Doelstelling

We willen een ambitieuze, empowered en verbonden community creeëren van sterke vrouwen, die de weg wijzen naar een nieuwe wereld vol inclusiviteit en onbegrensde mogelijkheden voor vrouwen. We organiseren borrels om deze vrouwen samen te brengen, te verbinden en van elkaar te laten leren. Kom je ook?

 

Ambitieuze, empowered en verbonden vrouwen
Klik hier om naar de website te gaan.