Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Haagse Vrouwennetwerk
hvn

 

 

HVN streeft ernaar de kwaliteit van vrouwen zichtbaar(der) te maken en wil aldus bevorderen dat vrouwen hun inzet en de benutting van hun capaciteiten in arbeidsorganisaties optimaliseren. HVN is een actief netwerk voor haar leden: professionele vrouwen van diverse achtergronden en leeftijden die zich bewust zijn van hun positie in de maatschappij. HVN is een inspirerende ontmoetingsplaats, biedt gevarieerde, aantrekkelijke programma’s, daagt uit tot onderlinge communicatie en zorgt voor doelgerichte externe communicatie. Hiermee neemt HVN een eigen plaats in binnen de wereld van de Nederlandse vrouwenorganisaties.

Doelstelling

HVN streeft naar gelijke kansen, rechten en plichten voor vrouwen en mannen in de maatschappij, onder andere uitgedrukt in een evenwichtige vertegenwoordiging van vrouwen en mannen op hogere, invloedrijke en toezichthoudende functies in alle sectoren van de arbeidsmarkt.

Achtergrond

HVN wordt georganiseerd voor en door de leden. Naast het bestuur hebben wij een programmacommissie (PC): de PC verzorgt het programma tijdens de maandelijkse HVN-avonden. Ook nemen leden individueel bepaalde taken op zich zoals beurtelings bij de deur, de jaarlijkse kascontrole, het organiseren van het kerstdiner enzovoort.

De praktijk leert dat het lidmaatschap van HVN daar leuker op wordt: door zelf actief te zijn is je betrokkenheid groter en ontstaan er persoonlijke contacten. Netwerken is niet alleen leuk, ook creatief, informatief en soms zelf spannend. Het betekent investeren in anderen en daarmee ook in jezelf. Je kan kennis, ervaring en kwaliteiten met anderen delen.

Doel

Het bieden van een platform voor zakelijke en persoonlijke groei, met een open en veilige sfeer waarin het delen van kennis, ervaring en inzichten centraal staat. Om elkaar te inspireren, scherp te houden, te ondersteunen en kansen uit te wisselen
Ledenprofiel: Vrouwen met uiteenlopende achtergrond en werkzaamheden. Allen hoger opgeleid en ambitieus in werk en leven.

Er zijn nu 70 leden.

De leden van het Haags Vrouwennetwerk voldoen aan het volgende profiel:

  • Professionele en actieve vrouwen met een HBO- of universitaire opleiding en werkniveau.
  • Hebben meerdere jaren werkervaring.
  • Hebben een werkweek vanaf 30 uur betaalde arbeid.
  • Hebben wanneer zij ondernemer, zelfstandige of freelancer zijn, een jaar of langer, als ondernemer hun eigen inkomen.
  • Hebben een professionele drive, willen van anderen leren en anderen verrijken en hebben brede maatschappelijke belangstelling.
  • Zijn woonachtig en/of werkzaam in de regio Den Haag.
  • Zijn bereid om in HVN te investeren door zich op enig moment beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie of een andere taak op zich te nemen.
Sociëteit Pulchri, Lange Voorhout, Den Haag
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Den Haag?